0
0
Sezonowe Pierogi Baccara
data publikacji 17.07.2019
Sezonowe Pierogi Baccara

Już wrzesień! Pora na dynię! 

We wrześniu zaczynamy produkcję naszych sezonowych pierogów ze świeżą dynią. Ręcznie lepione - jak zawsze! Tajemnicą ich wyjątkowego smaku jest doskonały farsz; duszona dynia z Parmezanem i dymką.

Jak je przygotować w domu? 

Wystarczy podgrzać - zalecamy podgrzewanie na wrzątku przez około 3-4 minuty (na małym ogniu). 

Na talerzu możecie posypać je świeżo startym Parmezanem lub innym twardym serem oraz odrobiną szczypiorku lub natki pietruszki. 

Życzymy smacznego i polecamy pierogi z dynią naszego wyrobu własnego Baccara!  

Znajdziecie je tutaj: http://delikatesybaccara.pl/product/6376/pierogi-z-dynia-400-g